Vloeren

Vivafloors

Vivafloors levert de mooiste collectie PVC Vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur, voor ieder budget. Vivafloors heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart. In lijm en click, houtstructuur en betonlook.

mFLOR

mFLOR is specialist en marktleider als het om PVC designvloeren gaat. Door de unieke, natuurechte dessins en innovatieve, eigen productiemethode zijn de PVC vloeren van mFLOR vrijwel niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden.

Gerflor

Gerflor Group creëert, vervaardigd en vermarkt innovatieve, decoratieve en duurzame vinyl vloeren . Gerflor ontwikkeld specifieke vloerendie in iedere behoefte voorzien binnen de segmenten: residentieel, gezondheidszorg, onderwijs, sport, retail, industrie, kantoren, hospitality en transport

Piet Boon

Studio Piet Boon is een multidisciplinaire designstudio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt hun ontwerpen.

Oars as Oars Lifestyle

Lauwersweg 15 
9231 GR Surhuisterveen 
0512-361202

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m zaterdag 
10:00 – 17:00 

Op afspraak bent u buiten deze tijden ook welkom!

© 2018 Oars as Oars Lifestyle Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost