Vloerkleden

RUGS Collection

Dit model is beschikbaar in vele denkbare opstellingsmogelijkheden. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren en stoffen. Download voor meer informatie het onderstaande PDF bestand.

De Munk Carpets

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De bezoeken aan deze landen, de uitgebreide collectie en de radar voor trends staan garant voor de hoge kwaliteit van De Munk Carpets.

Gínore

Gínore is een Nederlands-Belgisch merk met de volle focus op uw interieurwensen. Ze begrijpen dat u eisen stelt als het gaat om de inrichting van uw huis. Comfort en duurzame kwaliteit zijn aanwinsten voor ieder huis waarin geleefd wordt. Het team van Gínore heeft ruim 100 jaar ervaring op het gebied van vloerkleden. Het is een samenwerking tussen een gerenommeerd binnenhuisarchitect, een trendwatcher, een expert in weeftechnieken en twee jonge en gedreven ondernemers. Of u nu van klassiek, minimalistisch, extravagant of modern houdt, elk interieur komt tot leven met een vloerkleed van Gínore.

HAANS Lifestyle

HAANS Lifestyle levert woonaccessoires voor binnen en buiten, bestemd voor de particuliere en de zakelijke markt. Met een grote passie en liefde voor handicraft, natuurlijke materialen en details biedt HAANS Lifestyle al jaren een compleet assortiment voor ieder interieur. 

Mart Visser Carpets

Onder het label ‘Mart Visser Carpets’ wordt een keuze geboden uit acht soorten karpetten. Een serie abstracte schilderijen van de kunstenaar vormde de basis voor de designs. De betaalbare en handgemaakte vloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uni of met print. 

Oars as Oars Lifestyle

Lauwersweg 15 
9231 GR Surhuisterveen 
0512-361202

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m zaterdag 
10:00 – 17:00 

Op afspraak bent u buiten deze tijden ook welkom!

© 2018 Oars as Oars Lifestyle Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost