Gordijnen

Mart Visser Gordijnen

Headlam

Headlam is een groothandel met een compleet aanbod in gordijnen. Service, kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit zijn belangrijke kernwaarden voor Headlam.

De gordijncollectie bestaat uit sfeervolle en stijlvolle gordijnstoffen van goede kwaliteit. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder interieur wel iets passends te vinden is. Headlam heeft vitrages, inbetweens en overgordijnen in het assortiment en bestaat uit mooie uni stoffen, maar ook uit prachtige structuren en dessins volgens de laatste trends.

Eijffinger

Geen gordijncollectie is zo kleurig en fleurig als die van Eijffinger. Uw huis wordt er vrolijk van. De prints, kleuren en motieven spannen de kroon op het gebied van creativiteit. Eijffinger rekent daarmee definitief af met het idee dat gordijnen ‘stoffig’ zouden zijn. In tegendeel, de collectie gordijnstoffen van Eijffinger laten binnenhuisarchitecten van de ene in de andere verbazing vallen. Daarnaast kan de oneindig grote collectie gecombineerd worden met op elkaar afgestemde behangsoorten.

BM Fabrics

BM Fabrics is een familiebedrijf waar creativiteit, prijs/kwaliteit, inspiratie en passie samenkomen. Het is allemaal begonnen in een kleine stoffenwinkel in Herzele die al snel uitgroeide tot een groothandel in uitsluitend interieurstoffen. BM Fabrics is gestart mee een beperkte collectie en is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler. Deze groei hebben ze te danken aan de passie voor het vak, met flexibiliteit en functionaliteit als hoekstenen.

INDULGENCE

INDULGENCE is de nieuwe collectie van BM Fabrics. Deze collectie is een bundeling van geprinte velours, jacquards en in betweens. In het najaar vertoeven we het liefst in warme, sfeervolle kamers vol gezelligheid. Laat u meevoeren door het natuurpallet van deze rijke stoffen. Het thema INDULGENCE wordt bekleed door weelderige, elegante stoffen in zachte tinten en gedempte kleuren.

Oars as Oars Lifestyle

Lauwersweg 15 
9231 GR Surhuisterveen 
0512-361202

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m zaterdag 
10:00 – 17:00 

Op afspraak bent u buiten deze tijden ook welkom!

© 2018 Oars as Oars Lifestyle Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost