Advies

Oars as Oars groeit uit z’n jas en is verhuist naar een grotere locatie aan de Lauwerswei 15 In Surhuisterveen.

Het hele assortiment meubelen, vloeren, verf en gordijnen is verder uitgebreid. We willen dat onze klanten bij ons onder één dak alles kunnen vinden om het gehele interieur kunnen vernieuwen en/of veranderen.

Wij zijn gespecialiseerd in zitmeubelen. Twijfelt u over de maat of kleur van de gekozen eetkamerstoel of bank? Dan komen wij geheel vrijblijvend langs met het desbetreffende meubel of de kleurstalen.

Ter plekke kunnen we dan kijken wat het beste in uw interieur past. Op deze manier bent verzekerd van het maken van de juiste keuze. Dit verklaart ook het succes van deze service, die we al een aantal jaren bieden. Alles is er op gericht om u te ontzorgen. 

Bij ons draait alles om totale woonbeleving. Wij zoeken voor en met u interieuroplossingen en styling adviezen op maat, voor iedere klant , klein of groot. Denk eens aan een kosteloos kennisgesprek met onze ervaren interieurstylist(e). Of roep onze hulp in bij een verbouwing of verhuizing, we kunnen de complete bouwbegeleiding voor  verzorgen. Daarnaast bedienen we ook de zakelijke markt .

Op onze nieuwe locatie kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Interieuradvies bij u thuis
Wij krijgen vaak/regelmatig de vraag wat de kosten zijn van een interieuradvies. Wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan een ervaren interieurstyliste komt bij u langs om samen met u de wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit thuisbezoek heeft onze styliste een kleurenwaaier en diverse presentatiemiddelen mee om een persoonlijk advies te kunnen geven.
Verhuizing of verbouwing
Als u gaat verhuizen of verbouwen dan is het heel raadzaam om een interieurplan te laten maken.Wij kunnen u een voorzien van compleet interieuradvies. Maar ook kunnen wij een complete bouwbegeleiding voor u verzorgen. Graag maken wij een eerlijk en passende offerte.
Personal Shopper
Wij kunnen samen voor of met u gaan winkelen om het gene wat u zoekt ook daadwerkelijk te vinden. Wij hebben vele contacten met leveranciers, desgewenst kunnen we samen met u naar platforms van de interieurbranche gaan. Hier kunt zien, voelen, zitten etc. om tot een voldane beslissing te komen.
TRENDS
Een van de belangrijkste trends is “costummizen”: het personaliseren van uw eigen wensen, stijl en persoonlijkheid.Wij kunnen voor u geheel op maat, kleur en uitstraling uw eigen meubel ontwerpen en maken. Als het nu om een kast, tafel, carpet of bank gaat, aan bijna al uw wensen kunnen wij voldoen. We zijn erg benieuwd naar uw ideeën.

Personal Shopper

Oars as Oars biedt de mogelijkheid om met een personal shopper naar interieurcentra in Nederland te gaan. Daar zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieur gebied te bekijken en is er heel veel inspiratie op te doen. Door zelf meubelen te zien, voelen en erop te zitten kom je immers sneller tot een voldane beslissing.

Iedere maandag kunnen we samen met u een bezoek brengen aan deze interieurcentra in onder andere de Woonindustrie in Nieuwegein, www.dewoonindustrie.nl en in Culemborg , www.etcexpo.nl

Interesse? Stuur dan een mail naar: info@oarsasoarslifestyle.nl . U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen in onze showroom.

De Woonindustrie

De Woonindustrie is al meer dan vijftien jaar hét interieurcentrum van Nederland. Aanbieders van interieurproducten en andere branche gerelateerde organisaties inspireren, presenteren en ontmoeten elkaar hier. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 140 interieuraanbieders tonen hier hun collecties, trends en noviteiten. 

Wilt u De Woonindustrie graag bezoeken? Neem dan contact op via info@oarsasoarslifestyle.nl.

Oars as Oars Lifestyle

Lauwersweg 15 
9231 GR Surhuisterveen 
0512-361202

OPENINGSTIJDEN
Woensdag t/m zaterdag 
10:00 – 17:00 

Op afspraak bent u buiten deze tijden ook welkom!

© 2018 Oars as Oars Lifestyle Alle rechten voorbehouden | CompanyBoost